Alle carrosserieherstellingen Veurne

058/31 12 66

 
 Bereken route

Carrosserie Bril streeft naar perfectie

Een carrosserieherstelling aan uw Volkswagen, Mercedes, Citroën, BMW of Renault? Geen merk dat Carrosserie Bril niet onder handen neemt. Wij zijn uw carrossier voor alle merken van auto’s, ook oldtimers!

 

Familiebedrijf Carrosserie Bril gevestigd te Veurne herstelt al sinds 1926 alle wagens zo goed als nieuw aan concurrentiële prijzen. We zijn al die jaren een gevestigde naam in de streek. Klanten uit de omgeving van Veurne, De Panne, Nieuwpoort en Koksijde doen maar al te graag beroep op Carrosserie Bril. Onze uitzonderlijk klantvriendelijke service zou daar ook wel eens voor iets kunnen tussen zitten!

 

Carrosserie Bril in groei

Particulieren, bedrijven, overheden en leasingmaatschappijen komen bij Carrosserie Bril binnengereden. Niet alleen ons omvangrijk klantenbestand blijft maar evolueren, ook het personeel is ondertussen al uitgegroeid tot een volwaardig dynamisch team van een tiental personen, perfect op elkaar afgestemd, om u te dienen.

 

Een vervangwagen staat op u te wachten

Uw wagen moeten missen voor een carrosserieherstelling, u stelt het misschien liever uit. Gelukkig zit u dankzij Carrosserie Bril niet zonder vervoer! Bij ons krijgt u een vervangwagen bij iedere carrosserieherstelling. Moet uw wagen eerst nog opgehaald worden? Geen enkel probleem voor Carrosserie Bril, wij regelen dat voor u met plezier!

 

Helemaal mee met oldtimers

Oldtimers en classic cars restaureren, het is een vak apart. Carrosserie Bril is helemaal mee met deze expertise en herstelt uw paradepaardje met de grootste zorg, alle merken, hoe zeldzaam ook.

 

U geniet van een garantie van 2 jaar op uw carrosserieherstelling onder het keurmerk Eurogarant. Wenst u een vrijblijvende offerte van Carrosserie Bril? Dan geven wij u die graag. Bel ons voor een afspraak!